SKARPAN klara för kvalspel till Division 3!

Söndagskvällen blev som förväntat en riktig rysare och slutade på allra bästa tänkbara sätt med ett stundande kvalspel till Division 3 för SKARPAN!

Hemmamatchen mot seriesegrarna HC Liljan slutade med seger 2-1 (1-0, 0-1, 0-0, 1-0) efter förlängning, där lagkapten Morgan Roos blev stor matchjälte med sitt segermål 1,29 in i densamma. Under ordinarie speltid hade dessförinnan Robin Unnevik gett SKARPAN ledningen med 1-0 efter sitt våldsamma slagskott från blålinjen i spel 5-4

Det oavgjorda resultatet vid full tid innebär även att HC Liljan vinner serien och får nu spela play-off (i bästa av tre matcher) mot Hallsta IK för en plats i kvalserien till Division 2. Notabelt är att SKARPAN tar fem poäng av sex möjliga mot seriesegrarna. . .

Tullinge TP HC förlorade sin bortamatch mot Kallhälls IF med klara 7-2 och Ormsta HC förlorade sin bortamatch mot Norrtälje IK med klara 8-2 så passerade SKARPAN såväl Ormsta HC som Tullinge TP HC i tabellen på bättre målskillnad, snacka om “små marginaler”!

Nu laddar vi om batterierna och går in i en kvalserie för att behålla Division 3 statusen, mer information kommer