INBROTT PÅ ZINKEN!

Hemmapremiären för SKARPAN i årets Division 4 Stockholm Södra mot gästande Boo HC slutade på det allra tråkigaste sättet som det går, då matchen blev avbruten efter två perioder med ställningen 1-2 (1-0, 0-2)

Skälet är att några mindre begåvade människor passade på att göra inbrott i hemmalagets omklädningsrum under den andra perioden och stal där såväl plånböcker, mobiltelefoner, hemnycklar, bilnycklar, kläder som skor. Då det blev en kaosartad situation nere på Zinken med chockade spelare, ledare och polisförhör med såväl spelare, ledare som publik så var det dessvärre en omöjlighet att fullfölja matchen

Vi får nu hoppas att polisen gör sitt jobb och sätter fast dessa svin som förstör för så många människor när det utövar sin hobby!

Har du sett eller hört något, tveka inte att kontakta polisen direkt i detta ärende!!